CUM FACEM CU BACSISUL?

                                                          SUPARARE MARE



,,Patronatele din turism vor ca bacsisul lasat de romani in restaurante, baruri si cafenele sa fie impozitat cu 16%. Un document a fost deja trimis Ministerului pentru IMM-uri si Turism in acest sens.
Initiativa apartine Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), care sustin ca bacsisul ar trebui impozitat cu 16%, arata Realitatea TV.

Bacsisul ar putea fi trecut pe nota de plata - ce spun proprietarii de restaurante

"In turism, bacsisul este o sursa importanta de venit pentru chelneri, ospatari si barmani. El indica si cat de dragut este acel personal. Tinand cont ca se da bacsis in toate barurile si restaurantele, si se da la negru, noi propunem ca acesta sa fie impozitat cu 16%, asa cum se impoziteaza veniturile personale", a explicat presedintele ANAT, Lucia Morariu.,,


Da ,bun toate bune si frumoase asa sa facem dar de ce acesti oameni care ce viseaza noaptea fac ziua nu se duc  sa lucreze macar o zi de la 10 la cat de tarziu noaptea pe un salariu de 700 de lei sa vedem daca mai au aceasta initiativa sau nu.Ganditi-va ca ei practic din asta traiesc ,din bacsis.Au stat ei mult si s-au gandit ca asa este in strainatate.Fratilor nici intr-o suta de ani nu o sa fim la acel nivel sa va intre bine in cap sau pe ce lume traiti?In povesti scrise de guvernanti poate.
Sa faca acest lucru si cu siguranta nu vor mai exista nici ospatari sau chelneri prin restaurante sa va serveasca cum nu mai esxista multe categorii in aceasta tara.Medici,asistente,profesori si asa mai departe.Ar trebuii sa le fie rusine ca se gandesc numai la acest aspect.Sa puna taxa pe prostia lor .
Iar catre doamna mai sus amintita spun doar atat -pai oare nu te gandesti de ce acei oameni sunt draguti ?Pentru a primi acei 5 -10 lei de la client ca a doua zi cand se duce acasa sa poata cumpara paine si cartofi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SUNTEM SAU NU....?

DE CE NU MAI VINE BARZA?