Invatatura de minte


Romania va ajunge ca in viitorul apropiat sa plateasca pentru orice tip de educatie?
Cu siguranta iar acest lucru deja a inceput incetul cu incetul .Iar cand spun acest lucru ma refer la invatamantul primar ,gimnazial si liceal.Si de ce fac acesta afirmatie?Deoarece din zi in zi parintii se confrunta cu cerintele scolilor cerinte ce trebuiesc bineinteles indeplinite pentru a putea ca odrasla pe care o au sa i-si faca un viitor.
Toate cerintele sunt specificate a nu fi ,,obligatorii"dar ca e bine de dat pentru binele copilului.Parca suna un pic a santaj nu?
De la caiete speciale la carticele cu desene ce le dezvolta abilitatile pana la concursuri extrascolare,de la plata fondului clasei pana la cel al scolii de la achizitionarea de mobilier nou si noi tipuri de table pe care se scriu cu niste markere speciale care sunt mult mai scumpe in comparatie cu creta toate acestea cu ajutorul dumneavoastra se pot face ,a parintilor.
Si atunci vine intrebarea unde sunt banii alocati invatamantului?De ce sunt profesorii pusi in situatia de a cersii necesarul pentru a-si putea tine cursurile?
Pentru ca traim in Romania?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SUNTEM SAU NU....?

DE CE NU MAI VINE BARZA?