Strengari.ro-online pentru pici

Strengari


Odata cu aparitia tehnologiei piata online a explodat in ultimii ani prin toate mijloacele posibile.Orice intrebare ,printr-un simplu click ai raspunsul.Dar totodata cu frumusetea usurintei cu care poti sa i-ti imbogatesti cunostintele generale au aparut si anumite nereguli online pe care incercam sa le indepartam cum putem.
Intamplarea face sa fiu parinte si sa i-mi dau seama la ce pericole poate fi supus copilul meu in momentul cand navigheaza pe internet.
De aceea strengari.ro este un site dedicat parintilor pentru copii,si anume parintii pot crea un cont pentru odraslele lor ca acestea din urma sa poata naviga in siguranta fara nici o problema de genul ca in momentul cand copilul va dori sa joace un joc (neviolent),sa citeasca o poveste in fata acestuia nu va aparea o fereastra pop...cu anumite reclame neadecvate.
I-mi place interfata site-ului bineinteles fiind una plina de energie si interactiva ca si starea varstei celor ce acceseaza acest site.
Cel mai mult e interesant faptul ca in afara jocurilor ,povestilor sau a glumelor site-ul ofera informatii legate de scoala sau de anumite intrebari ale celor ce ating varsta adolescentei.
Este un site ce il recomand tuturor celor care i-si doresc copii in siguranta fara a cadea in capcana internetului.
Succes
Strengari

publicat de taifas

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

SUNTEM SAU NU....?

DE CE NU MAI VINE BARZA?